Om Green & Co

Ett privatägt familjeföretag sedan 1946

Förtroende sedan 1946

Green & Co är en ledande leverantör av premiumprodukter, tjänster och service till kunder i den svenska plastindustrin. Inget är omöjligt och vi ser till att er produktion fungerar. Varje timme ni står stilla riskerar att kosta stora pengar. Därför har vi också byggt upp en organisation som erbjuder oöverträffat korta inställelsetider för servicetekniker och snabb leverans av reservdelar i hela landet.

Utgångspunkten är att det alltid ska vara enkelt och värdefullt för våra kunder att jobba tillsammans med oss.

Långsiktighet i allt

Green & Co grundades av Thure Green i Malmö 1946. I dag är bolaget fortfarande ett privatägt familjeföretag med vd Johan Green i spetsen.

Bolagets ledord är ansvar, moral och service. Det är begrepp som vi tar på största allvar och som därför genomsyrar hela företaget och allt vi gör. För er som kund innebär det tillgång till produkter från marknadens bästa leverantörer – och den erfarenhet som kommer ur samarbeten som ofta sträcker sig över flera decennier.

Vad det betyder för kunnande och service går inte att överdriva.

Ständig förbättring

För att alltid kunna erbjuda marknaden det bästa och mest konkurrens¬kraftiga arbetar vi ständigt med att förbättra både oss själva och de lösningar vi säljer – oavsett om det handlar om maskiner eller tjänster.

Tack vare erfarenhet och ett nätverksbyggande som har pågått ända från starten 1946 kan vi alltid erbjuda den lösning som är bäst för er. Självklart är bolaget kvalitetscertifierat enligt ISO 9001.

greenco-valkommen
green-co-office

Två kontor. Ett företag

Administration i Lund – service, lager och labb i Anderstorp

I östra utkanten av Lund hittar ni de medarbetare som har hand om ekonomi och administration.

I Anderstorp har Green & Co ett eget svetslaboratorium där vi kan testa och utveckla både nya och befintliga projekt för våra kunder. I Anderstorp finns också serviceorganisation och det lager som med snabba leveranser av reservdelar ser till att både nuvarande och framtida kunder är nöjda.

Bolagets säljare utgår från både Lund och Anderstorp, men framför allt finns de där ni finns.