Service och reservdelar, formsprutor

Maskinsupport

Har ni frågor kring er maskin? Ring vårt växelnummer 040-43 88 60 så hjälper vi er vidare, eller kontakta Morgan Andersson direkt på 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

Reservdelssupport

Varje timme som er maskin står stilla är en förlorad timme. Därför erbjuder Green & Co säker och snabb leverans av reservdelar med hög kvalitet. Vi levererar de flesta delar redan dagen efter beställning, även till maskiner som är 20 år gamla.

Kontakta Morgan Andersson för mer information eller beställning av reservdelar, 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

Telefonservice

Vill ni att vi ska gå in och titta på er maskin utan tekniker? Genom teleservice kan vi analysera och modifiera ett antal maskinparametrar på distans. Det gör felbeskrivningsprocessen snabbare, och uppdateringar kan göras direkt online.

Kontakta Morgan Andersson för telefonservice, 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

Ombyggnad av styrning

Green & Co kan bygga om äldre maskiner med Philips-styrning till den senaste B&R-styrningen med Mosaicpanel. Givetvis passar vi även på att byta komponenter som vägmätningsenheter och tryckbrytare. Även robotsnittstället byggs om till senaste standarden, Euromap 67.

Fördelar: intuitiv maskinbetjäning, implementering av specialprogram, fritt editerbart kärndrag.

Kontakta Morgan Andersson för information om ombyggnad av styrning, 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

Förstklassig service

Green & Co:s tekniker är erfarna och professionella, oavsett om det gäller installation, inspektion eller reparation. De har den senaste utbildningen och verktygen för att snabbt få igång maskiner som vi har levererat igen.

Kontakta Morgan Andersson för service, 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

Förebyggande service: servicepaket

För ökad säkerhet på er produktionsanläggning har Ferromatik utvecklat olika servicepaket, anpassade efter era behov. Ni sparar inte bara personalkostnader, ni får även en ökad kontroll på kostnaderna.

Kontakta Morgan Andersson för förebyggande service, 0733-15 44 26, morgan.andersson@green-co.se

USB i stället för diskett

Har du en äldre maskin där du i dag sparar dina data? Vi kan erbjuda en uppgradering till USB i stället.

Kontakt

Morgan Andersson
Servicechef