portalrobotar och automationslösningar - Star Automation

Japanska robotspecialisten Star Seiki, tillverkare av kvalitativa robotar som med kraftfulla motorer ger snabba och precisa rörelser. Företaget är en sedan starten 1964 en ledande aktör på världsmarknaden när det gäller robotar till plastindustrin. De tillverkar årligen över 6.500 robotar som säljs över hela världen. Deras europeiska huvudkontor ligger i Italien och där finns även reservdelslager och teknisk support för våra egna tekniker.

Supersnabba robotar för förpackningsindustrin

Star har hela bredden av produkter – allt från ingötsplockare till supersnabba robotar för förpackningsindustrin. Plus ett helt sortiment av produkter för gripdon.

Design, konstruktion och materialval ger perfekt balansering för hög exakthet i varje rörelse, även i de mest utmanande snabba produktionscyklerna.

Star Seiki är bildades 1964 och de har tillverkat över 200.000 robotar sedan starten. I nutid tillverkas mer än 6.500 robotar årligen till nöjda kunder över hela världen. Är det du på tur?

Anders Friborg

Försäljningschef

Vi hjälper dig till det rätta valet av portalrobot

Har du funderingar, frågor eller behöver rådgivning kring modellval, optioner eller extra tillval? Prata då med oss på Green & Co.

Vår försäljningschef Anders Friborg hjälper dig med frågor om robotar, industriell automation och ger dig goda råd på vägen.